Bumperschade

Bumperschade is een van de meest voorkomende soorten autoschade. Een ongeluk zit in een klein hoekje en een deuk of kras aan de bumper kan al snel ontstaan. Dit kan bijvoorbeeld al gebeuren bij het parkeren van de auto. Bumperschade geeft een smet op het uiterlijk van de auto en kan de lak aantasten, waarbij roest een grotere kans heeft om te ontstaan en uit te breiden. Heeft uw auto kunststof bumpers? Ook deze bumpers zijn zeer gevoelig voor krasjes en deukjes. Schadenet Rivierenland in Tiel weet hier wel raad mee. 

Bumperschade herstellen

Het is belangrijk dat bumperschade vakkundig hersteld wordt door een vakman met de juiste expertise om de auto er weer als nieuw uit te laten zien. Gelukkig beschikt Schadenet Rivierenland over de juiste expertise. Neem via onderstaande links snel contact met ons op, plan online een reparatieafspraak in of start de calculator om een kostenindicatie te krijgen.

Reparatie plannen | Offerte aanvragen

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak