Over ons

Schadenet Rivierenland is opgericht in 1997 en is door de jaren heen gegroeid tot een modern opgezet, professioneel schadebedrijf voor personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen. De werkplaats van Schadenet Rivierenland is voorzien van de laatste technische apparatuur, de beste water gedragen laksystemen en met ons team van 20 enthousiaste specialisten kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen tegen een concurrerende prijs. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een van de belangrijkste speerpunten van Schadenet Rivierenland. Daarom wordt ook voldaan aan de strengste milieu-eisen en staat de veiligheid van de medewerkers voorop. Onze multi-site certificering borgt ons beleid:

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • Duurzaam Repareren
  • Erkend Duurzaam

Bereikbaarheid

Schadenet Rivierenland bevindt zich in Tiel aan de Marconistraat 18 en maakt deel uit van De Waal Autogroep. U bent van harte welkom in Tiel en het is ook mogelijk om uw auto met schade bij elke De Waal vestiging achter te laten. De Waal Autogroep is de Volkswagen, Audi, SKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in het rivierengebied en heeft vestigingen in Tiel, Gorinchem, Druten, Culemborg, Geldermalsen en Zaltbommel.

Reparatie plannen | Offerte aanvragen

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak