Hagelschade aan uw auto?

Hagelbuien zorgen in extreme gevallen voor deuken in het plaatwerk van de auto. Gelukkig kunnen wij de schade die veroorzaakt is door een hagelbui vaak volledig herstellen door middel van uitdeuken zonder spuiten. In het verleden heeft Schadenet - bij extreme gevallen - als collectief hagelcentra opgericht in gebieden waar veel autoschade is veroorzaakt. Zo garanderen wij dat we u te allen tijde kunnen helpen bij hagelschade. Bij Schadenet Rivierenland kunt u ook altijd terecht met hagelschade.

Stormschade aan uw auto?

Tijdens een storm kunnen rukwinden ervoor zorgen dat er grote takken of zelfs hele bomen op wegen, paden en parkeerplaatsen terecht komen. De kans is hierbij aanwezig dat uw voertuig geraakt wordt. Erg vervelend. De vakkundige medewerker van Schadenet Rivierenland hebben verschillende schadeherstelmethodes in huis om stormschade aan uw auto te herstellen. Neem telefonisch contact op of kom gerust even bij onze vestiging langs voor advies.

Reparatie plannen | Offerte aanvragen

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak